Носачи отпора (Бетмени о свом руху и круху)

Срђа Поповић Део где се каже да смо опасни по владе и да смо моћнији од носача авиона је претеран, осећам се као Бетмен када то читам. Радимо са активистима, без обзира на то да ли су за или против САД. Не узимамо новац нити од америчке владе, нити од српске, нити од било које треће – јер бисмо тиме изгубили независност.

Срђа Поповић, извршни директор организације CANVAS и некадашњи лидер "Отпора", за који је "Стратфор" известио да је "импресивна група људи јача од борбене групе носача авиона, кад се правилно користе", "Блиц"/"Викиликс"

Сви су ми драги, али ми је Вучић најдражи

Александар Вулин Наш највећи страх је решен, очекујем да се формира српска власт са српским градоначелником. Ако ме питате, као што ме је питао потпредседник [владе] Вучић у Грачаници, све листе су ми драге, али ми је најдража "Српска".

Александар Вулин, министар без портфеља задужен за КиМ, о поновљеним изборима у (Северној) Косовској Митровици, РТС

Сир Крстимир (дописни члан Алан Форда)

Крстимир Пантић Оливеру је ближа опција да власт гради са политичким партијама Албанаца, а мени је свакако ближи Оливер Ивановић - иако не делим политичке ставове с њим. Уколико се ја будем питао, радије бих ишао на поновљене изборе него да с њим правим коалицију.

Крстимир Пантић, кандидат листе "Српска" за градоначелника (Северне) Косовске Митровице, тврдећи да га је ОЕБС покрао на локалним изборима, Б92

Покраден на правди Приштине

Крстимир Пантић Грађанска иницијатива "Српска" и ја као кандидат за градоначелника сматрамо да су изборни резултати кривотворени. У међувремену се на путу од Косовске Митровице до Приштине вршило нешто са гласачким материјалом.

Крстимир Пантић, кандидат листе "Српска" за градоначелника (Северне) Косовске Митровице, РТС