Три карте за Боливуд

Бранко Ружић Премијер Александар Вучић је за две године успео да промени свест код грађана Србије, дубоко верујем у то да ће Дачић једног дана бити председник републике, а ја више нећу бити у управи Партизана.

Бранко Ружић, председник Извршног одбора СПС-а, према „Блицу“

Једна црта, једна путања и четири стуба (финансија)

Душан Вујовић Мораћу да разочарам неке критичаре, очекујем да дефицит буџета после тих мера буде 7,9 одсто БДП-а. То је испод линије [...] и биће први корак који нас води на одрживу путању дефицита и дуга. План је да после ребаланса потпишемо трогодишњи споразум са ММФ-ом, који ће подржати наш програм заснован на четири стуба.

Душан Вујовић, нови министар финансија, о ребалансу буџета крајем септембра, „Новости дана“ Радио Београда 1

Отац Ердоган и мајка Турска

Бакир Изетбеговић Вратили сте понос, дигнитет исламском народу. Зато овде у Високом сви стојимо пред тобом из поштовања према прворазредном муслиманском лидеру. Зато високо дигните заставе за нашег лидера, за нашег председника Тајипа Ердогана. Он носи нашу заставу, он носи наш понос, он носи заставу коју је носио покојни Алија Изетбеговић у крвавом босанскохерцеговачком рату.

Бакир Изетбеговић, председавајући Председништва БиХ и потпредседник СДА, „Танјуг“

Отац Ердоган и мајка Турска

Бакир Изетбеговић Твоја победа је наша победа. У Каиру, у БиХ, широм исламског света, милијарде људи се моли за Твоје здравље и Твој успех. Победићеш сутра и доћи до коначне победе.

Бакир Изетбеговић, председавајући Председништва БиХ и потпредседник СДА, укључивши се у завршни предизборни скуп Ердоганове Странке правде и развоја, „Танјуг“