Кроз Путинове двери до Бога

Владимир Путин Бог може да прашта терористима, а на мени је да их пошаљем њему.

Владимир Путин, председник Русије, о срушеном руском путничком авиону изнад Египта подметањем бомбе, „Срна“

Одговор за веверице

Невена Веселиновић Управо сам сазнала да ми је угинула омиљена веверица. Много сам тужна. Да ли могу да вам одговорим када изађем из жалости?

Невена Веселиновић, власница адвокатске канцеларије, упитана да ли јој је у повећању прихода и броја клијената помогло што је њен супруг члан Главног одбора СНС, кум и близак пријатељ премијера, „Курир“

Дозвола за легализовану крађу

Милан Стаматовић Инвеститори блиски врху СНС изградили су огромне објекте на државном земљишту без дозвола у Београду, али то се не зна, није толико уочљиво. То је незапамћена корупција и крађа, јер се предложеним законом легализује крађа онога што су други инвеститори поштено платили и што су локалне самоуправе уложиле у изградњу и одржавање комуналне инфраструктуре.

Милан Стаматовић, председник општине Чајетина, о предлогу Закона о легализацији бесправно подигнутих објеката, „Данас“

Не знају да читају (а и то што читају криве ствари читају)

Александар Вучић Такав човек не уме да чита папире које би умело да прочита дете из четвртог разреда основне школе и жао ми је оних који понављају за таквима, који не умеју да прочитају папире. Али то није никада знао, није умео да чита ни код неких других ствари, али да не улазим сад у то.

Александар Вучић, премијер Србије, о саопштењу покрета „Доста је било“ Саше Радуловића о губицима „Ер Србије“, „Танјуг“/N1