Једино су дворске Јеврејке (биле) горе од дворских Жидова

Жарко Пуховски [Ана] Брнабић је оно што се у Немачкој звало „дворски Жидов“.

Жарко Пуховски, политиколог, на питање „Можете ли замислити да Хрватска добије геј премијера пореклом из Србије?“, „index.hr“

Сви смо ми Ана (Брнабић)

Богољуб Карић Ана Брнабић ће бити добар премијер, а како и не би када јој је председник Александар Вучић оставио сређену Србију и пуну касу пара.

Богољуб Карић, као председник ПСС-а, о одлуци председника Србије да да мандат Ани Брнабић, „Ало“

Вучић френдли

Зорана Михајловић Видели сте и колико су претходних дана сви функционери наше странке и коалиције хвалили избор Ане Брнабић. С друге стране, Председништво СНС дало је председнику [Србије] Вучићу одрешене руке и слободну вољу да изабере мандатара и он је то урадио. Све остало је политички фолклор.

Зорана Михајловић, члан председништва СНС-а и потпредседница Владе Србије у техничком мандату, Б92

Ако не знамо да мислимо, знамо да гласамо

Небојша Стефановић Некада ми се не свиђа када неки људи из СНС заборављају да је Председништво партије овластило [преседника] Вучића да предложи Ану Брнабић за мандатара. Највећи део партије, 95 одсто, разуме да је та одлука добра и подржава је, док има неких који су можда видели неке друге комбинаторике. Пустите ви Вучића да ради свој посао. Ако смо му веровали у тешким временима и показало се да је то било успешно, вероваћемо и даље.

Небојша Стефановић, члан Председништва СНС-а и потпредседник Владе Србије у техничком мандату, ТВ „Пинк“/„Танјуг“

Један је прави (кога вреди чекати)

Колинда Грабар Китаровић Сада смо председник [Александар] Вучић и ја колеге и напокон имам правог саговорника за искрене и отворене разговоре.

Колинда Грабар Китаровић, председница Хрватске, НСПМ