Соломонско решење је да Ангела посети Јасеновац, а папа Крагујевац

Небојша Катић Подржавам долазак папе [у Србију], јер одбијање доласка папе сведочи о некаквом нашем страху, инфериорности, од тога - „ако папа дође, могао би да нас преведе на 'ону страну'“. Нема ништа лоше у тези „папа може да дође, али [прво] треба да оде у Јасеновац“. Ако идемо тим путем, онда би канцеларка Меркел морала да оде у Крагујевац; као што знамо, то нећемо тражити од ње.

Небојша Катић, економиста, „Теме за избегавање“ на каналу Catena mundi (youtube.com)

Трава ДА, дрога НЕ

Небојша Катић Са нелагодом бих легализовао марихуану, али бих истовремено увео драконске казне за све друге, тешке дроге. Чак би ишао толико далеко да бих, када би то било могуће, увео смртну казну за трговце дрогом.

Небојша Катић, економиста, „Теме за избегавање“ на каналу Catena mundi (youtube.com)

Драгуљ је слетео, сире

Јасна Миленковић Јами Ја сам [деведесетих] била једна од најпопуларнијих певачица у земљи. Он [Мило Ђукановић] у том моменту доживљава политичко узлетање које није могло да се заустави. Ако је хладно време и снег, не могу ја колима за Подгорицу. Он је зато слао хеликоптер и мали авион по мене. [...] Ја кад дођем тамо, они кажу: „Ево га, стигао је наш драгуљ“.

Јасна Миленковић Јами, естрадна певачица, у својевременој изјави за „Булевар Б92“, „Блиц“

Мрзим секс на екс

Нада Мацура Много ми пишу на друштвеним мрежама. Ево пре неки дан ми је неки младић од 21 годину послао слику у гаћицама, ма има свашта. Добијала сам писма од једног затвореника и свашта имам у телефону и плашим се увек да га не изгубим. Не волим секс за једно вече, волим ја да се то понови више пута, а ја сам страствена, од њих после мене може само пепео да остане.

Нада Мацура, портпарол Хитне помоћи, у емисији „Прес претрес“, „Блиц“

Чувај се (имућних) мушкараца који не носе слојевиту одећу

Нада Мацура Ја сам са њим имала и јахту и скуп аутомобил, али чинило ми се да је он то све толико обожавао и волео више од мене. Морам вам рећи, када је слојевито облачење у питању, он је често носио танге мушке, мени то није сметало, мени је то ОК.

Нада Мацура, портпарол Хитне помоћи, о бившем супругу у емисији „Прес претрес“, „Блиц“

На(та)ша

Вљора Читаку Наташа Кандић је била острво разума чак и током најтамнијих тренутака наше новије историје. Она је храбра, и неће бити малтретирана. И верујем да је њена моћ и снага да отворено говори о ратним злочинима и одговорности чине истинским српским патриотом, а не издајником.

Вљора Читаку, „амбасадорка Косова“ у САД, поводом протеста „Заветника“ због иницијативе да се Наташи Кандић додели Нобелова награда за мир, „Твитер“