С вером у Алаха, за Ердогана и отаџбину

Реџеп Тајип Ердоган ​Да ли желиш да будеш мученик? Војници не плачу. Ако погинеш, прекрићемо те заставом. Спремна си на све, зар не?

Реџеп Тајип Ердоган, председник Турске, девојчици у војничкој униформи, на конгресу Странке правде и развоја у Кахраманмарашу, „Welt“/„Блиц“

ВОЛИМО АНГЕЛУ КАО ШТО ЈЕ НЕМАЧКА МРЗЕЛА НАС

Живорад Жика Николић Кад сам сазнао да председник [Вучић] путује код Ангеле Меркел, позвао сам Загу Стојановић, нашу велику уметницу, и ово је њен дар. Ова лепа шајкача, женска, замолићу председника да Меркеловој то однесе. А пошто је јака зима у Немачкој, биће згодно и да обуче ове лепе чарапе са српском заставом.

Живорад Жика Николић, ТВ водитељ, као кандидат са листе СНС-а за београдске изборе, на митингу у Калуђерици, Б92

Палмино (и наше) унуче

Драган Марковић Палма Није он ничији човек, него је наш. Треба да га чувамо као што Србија чува Николу Теслу или, као што се у народу каже, као баба што чува унуче.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, о оптужбама да се Ивица Дачић понаша као русофил или као амерички човек, Б92

Види шта су нам урадили од Србије, Ивице

Драган Марковић Палма Ми смо против параде срама, ми се залажемо да улицама марширају мажореткиње... Када је Ивица Дачић био премијер и министар [унутрашњих послова], није било параде.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, на предизборном скупу коалиције СПС-ЈС у општини Звездара, Б92

Мислила сам да имамо посла са бољим комичарима

Марија Захарова Понекад имам утисак да познати амерички комичари и забављачи, као што је Џим Кери, стоје иза свих оних одлука које администрација САД усваја. Не знам ко им тамо смишља концепте, али некад изгледају гротескно.

Марија Захарова, портпарол Министарства спољних послова Русије, о оптужници против 13 руских грађана и три организације за покушај утицања на председничке изборе у САД 2016. године, ТАС/„Танјуг“