Нид фор спид

Новак Ђоковић У финалу у Мелбурну сам брзо победио јер је једна госпођа у свакој паузи између гемова инсистирала да пожурим. На терену се чује свашта, коментари типа "ајмо на пиво после меча", "пишки ми се", "каки ми се, пожури"...

Новак Ђоковић, тенисер, "Курир"

Приватни Срби

Горан Богдановић Тачи је био сатеран у ћошак, једини излаз за формирање владе био му је СЛС. СЛС је и у претходном периоду Тачију служио као аргумент за његове тврдње и пропаганду о Космету као мултиетничком друштву. Али СЛС је странка без идеологије, програма, кадрова са позамашним средствима и под патронатом самог Тачија. Уколико СЛС буде у преговарачком тиму Приштине, они ће представљати само себе и Приштину.

Горан Богдановић, министар за Косово и Метохију, о српској Самосталној либералној странци, "Танјуг"

До голе културе

Миломир Марић Циљ емисије "Парови" је промоција културног понашања и лепог облачења, а никако простаклук. Немили догађаји су се једноставно отели контроли. Ми смо се од почетка одлучили за лепо понашање чак и по цену гледаности.

Миломир Марић, представник ТВ "Хепи" на Савету РРА, која емитује ријалити програм "Парови", "Политика"

Трговина са живи посланици

Момир Марковић Уколико се укину бланко оставке биће још већа трговина посланичким мандатима, посланици ће постати роба, а они који имају економску имаће и политичку моћ.

Момир Марковић, посланик СРС-а, "говорећи о изборном закону који Европа препоручује", на седници Одбора за европске интеграције, "Фонет"

Добар је протокол, одличан је (само је мало досадан)

Жарко Обрадовић Влада је са Синдикатом образовања Србије потписала протокол, који се показао као добар. Поставља се питање шта је мотив синдиката који су наставили штрајк и не прихватају тај протокол? Да ли је то вршење перманентног притиска? Ми више о парама нећемо разговарати, а о свему осталом смо се договорили.

Жарко Обрадовић, министар просвете, за РТС, "Бета"