Немој ми та два (Мишковића и монопол) никад спајат!

Слободан Милосављевић Ја не знам шта значи монополиста у сектору аграра, пошто је аграр и ратарство и воћарство и виноградарство и месна и млекарска индустрија. Господин Мишковић је већ сада присутан у некимa од тих грана.

Слободан Милосављевић, министар трговине и услуга, о најави Мирослава Мишковића да ће новац од продаје ланца "Делта Макси" уложити у аграр, ТВ "Б92"

Извињење учесницима, учесницама и онима који су између

Невена Петрушић Наша препорука је да Амфилохије упути јавно извињење учесницима и учесницама Параде поноса. Било би важно да прими делегацију активиста који се боре за права сексуалних мањина како би се упознао са проблемима са којима се суочавају. Истовремено, митрополит треба да се убудуће суздржи од давања изјава којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље.

Невена Петрушић, повереник за заштиту равноправности, "Б92"

Мистерије (Жељковог) организма

Жељко Митровић Сложићемо се да свој организам познајем боље од осталих, а пошто се осећам као да сам умро пре два месеца, спреман сам да, ако треба, умрем и други пут да бих открио починиоце овог злочина. Све ми је равно до Косова, осим питања који су разлози и ко стоји иза свега. Да сам умро пре два месеца, сасвим сам сигуран да би вук појео магарца, али јавно обећавам да ће магарац да поједе вука! А супротно предрасудама, магарац је једна од најинтелигентнијих и најупорнијих животиња.

Жељко Митровић, власник ТВ "Пинк", о решености да "открије ко га је тровао", "Прес"

Уз урлик зурли

Улрике Луначек Дивјак припада личностима у Сарајеву са највећим интегритетом. Напад његове трупе важи за самоодбрану, што показују резултати историјско-научних радова.

Улрике Луначек, известилац Европског парламента за Косово, о захтеву Србије за хапшење и изручење некадашњег босанског генерала Јована Дивјака, Радио Београд

Пристао сам, бићу све што неће

Војислав Коштуница А ја ево јавно гарантујем, када бисмо једном речју рекли да смо за НАТО, одмах би ДСС колективно постао добар.

Војислав Коштуница, председник ДСС-а, "Бета"

Нисмо довољно богати да градимо јефтине мостове

Небојша Стефановић Како је могуће да једино у Београду градска власт гради мост који има један пилон и који је дугачак 929 метара, а кошта 440 милиона евра, можда и 500, а да мост Мијо у Француској, који је неупоредиво виши и већи са седам пилона и дугачак 2,5 километра, кошта 400 милиона евра?

Небојша Стефановић, потпредседник ГО СНС-а, "Бета"