С(т)иловање

Милутин Мркоњић Јесте, ја сам то писао, шта је проблем? Је л' можда мислите да сам матор за "твитер"? Ја сам модеран и савремен човек, млад и у пуној снази и још увек могу да радим оне ствари. То нису псовке већ мисли у мом стилу, попут оних из Караџићевог "Црвен бана".

Милутин Мркоњић, министар инфраструктуре из СПС-а, о својим ласцивним "твитовима", "Ало!"

Вампири који сисају енергију

Гоца Тржан Не умем да лажем, приватно нисам ни дрчна ни агресивна, то је само на ТВ јер је то једини начин да спречим гомилу идиота да се лепе на мене, јер сам ја као магнет за енергетске вампире.

Гоца Тржан, певачица, ТВ "Пинк"

Требљење треба

Милорад Додик Ми смо се изборили с многима, па ћемо се изборити и с таквом требом!

Милорад Додик, председник РС, о Анђелини Џоли, "Курир"

Прилагодити број становника броју посланика

Зоран Красић Ми смо против промене Устава, јер га је изгласао народ. Бесмислено је мењати број посланичких места, јер је он оптималан у односу на величину територије и број становника.

Зоран Красић, Зоран Красић, функционер СРС-а, "Блиц"

Кликераш

Расим Љајић На изборе се не иде с кликерима, за изборе су потребна велика средства.

Расим Љајић, председник Социјалдемократске партије, РТС

Члан затвора

Ивица Дачић Може он да поздравља, али из затвора, а не из библиотеке. Такве изјаве имају везе са безобразлуком и не могу да схватим како неко жали што неко није убијен. То је подршка тероризму. Не могу да верујем да директори јавних установа могу да говоре на тај начин. У Америци свако ко на такав начин изрази подршку терористичком акту био би ухапшен за два минута.

Ивица Дачић, председник СПС-а, тражећи разрешење директора Народне библиотеке Сретена Угричића који је подржао Андреја Николадиса и његов ауторски текст о експлозиву у Бањалуци, "Танјуг"