Галеника – сигурно уточиште за посланике

Зоран Красић Кога да буде срамота? Ко је рекао – срам ме било? У Галенику по лекове! Ко зна да ли ће их бити за који месец.

Зоран Красић, потпредседник СРС-а, приликом скупштинске расправе о стању у "Галеници", емисија "Пусти причу", Радио Београд 1

Црногорски мега (евровизијски) цар

Рамбо Амадеус Нисам променио мишљење о избору за песму Евровизијe. Као што ни гинеколог нема право да бира своје пацијенткиње, да прегледа само оне које му се свиђају, јер му професионална етика не дозвољава такво понашање.

Рамбо Амадеус, као црногорски представник избора за песму Евровизије, портал "Аналитика"

Нисмо отворили довољно фабрика за сликање

Млађан Динкић Мање-више све што се десило у ове три-четири године урадили су министри из Уједињених региона Србије. Само гледајте сад у предизборној кампањи када буду дошли да се сликају једни, други, трећи – и они који се баве запленом дроге и они који се баве лепим речима, сви ће доћи да се сликају на отварању фабрика које смо ми [...] поставили, довели и уговорили. Нека им то буде на част. Међутим, ја нисам тужан због тога – нека свако дође да се слика, али је проблем што тога има мало.

Млађан Динкић, председник Уједнињених региона Србије, на скупу у Зајечару, емисија "Пусти причу" Радио Београда 1

Догодине у Нишу!

Борислав Стефановић То су пре свега била њена тумачења наше скорашње историје, од тога да смо починили геноцид, па до тога да смо окупирали Косово. А Косово је, по њеном мишљењу, досезало до Ниша.

Борислав Стефановић, шеф преговарачког тима Београда, о шефици приштинског тима Едити Тахири, "Ало!"

Нико неће смети да вас бије

Ивица Дачић Жао ми је што Србија нема полицију на Косову, јер да има, не би се дешавало ово што се дешава од Албанаца према Србима, а ни оно што Срби раде сами себи.

Ивица Дачић, заменик премијера и министар полиције, "Вести"