Дневна доза 2239 22. март 2017.

Све заудара на зле намере

Емир Кустурица Једина трансверзала која постоји на тој рути јесте „фекална трансверзала“. Почиње на Златибору, одакле Црним Рзавом у Мокру Гору доноси све што мештани и гости великог туристичког центра без канализације истоваре. Ту се у Рзав испушта и канализација Мокре Горе, делом пречишћена на Мећавнику и на „Шарганској осмици“, а све то прелази државну границу и одлази у Вишеград, где се улива у Дрину и плови низводно, па и до те Сребренице. Бошњаци ме оптужују за успостављање Националног парка „Сребреница“, понављају се креманске лажи да се због мене неће моћи градити, гајити стока, сећи шума. То је толико реално као и покушај [Ћамила] Дураковића да фекалијама, које Дрином стигну до Сребренице, дода и оне сребреничке, па их врати узводно.

Емир Кустурица, филмски режисер, на оптужбе да ће се Резерват биосфере „Дрина“ простирати „преко приватних поседа Бошњака и заобићи српска села“, „Блиц“
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.