Немање образа је пола политичког здравља

Расим Љајић Не знам које политичаре плаћају, али поуздано знам да лобисти плаћају домаће новинаре и аналитичаре да пишу. Али, кад бих на основу искуства држао предавање онима који желе да буду овде успешни у политици, рекао бих им - лажите колико хоћете, обећавајте шта год хоћете, варајте, немојте имати образа, ни случајно не причајте реално каква је ситуација...

Расим Љајић, председник СДПС-а и министар трговине и телекомуникација, "Ћирилица" на ТВ "Хепи"

Глупост, блесавост и неписменост у скупу реалних вредности

Расим Љајић Увек сам се трудио да будем са две ноге на земљи. У политици можете да будете глупи, блесави и неписмени, али не смете да будете нереални. Ако сте нереални, џаба све.

Расим Љајић, председник СДПС-а и министар трговине и телекомуникација, "Ћирилица" на ТВ "Хепи"

Књига утисака и хапшења

Владимир Цвијан Моја СНС се претворила у све оно против чега смо се борили и све је у рукама Александра Вучића. Председништво странке постаје "билтен" на тему ко ће следећи бити ухапшен... укључујући Милана Бека, Миодрага Костића, Млађана Динкића, Верољуба Стефановића, Марка Јакшића, Чедомира Јовановића, Драгана Ђиласа, а "наручено" је и хапшење Душана Бајатовића.

Владимир Цвијан, члан Председништва СНС, најављујући кандидатуру за председника странке, "Бета"/"Танјуг"

Вратити бомбу брзом поштом у Берлин

Драган Марковић Палма Предлажем да пошаљемо писмо госпођи Меркел са сликом бомбе, да види како изгледа ова бомба која има 620 килограма експлозива, а да са друге стране кажемо - ако су ваши преци бацали бомбе на Југославију, убијали српски народ, да Ви, њихови потомци, имате другачије мишљење и нећете кочити Србију да уђе у ЕУ.

Драган Марковић Палма, председник ЈС, на Главном одбору странке на Копаонику о бомби из Другог светског рата пронађеној у Београду, "Танјуг"