Реклама за антипластичну хирургију

Тијана Ђуричић У ужасним сам боловима, али ми се свиђа нови изглед. Не кажем да се себи нисам свиђала и пре овога, али решила сам да смањим. Не због лоших коментара околине већ због сâме себе, али то не значи да нећу решити касније да поново повећам груди.

Тијана Ђуричић, студент и „антиреклама за пластичну хирургију“, „Блиц“

Припремање бораније

Мирослав Лазански Бити члан или на путу ка НАТО не значи ништа, ако велика сила хоће да вам узме део територије. Зато је велика паника у балтичким државама, које знају да САД неће ризиковати термонуклеарни рат са Русијом и уништење Вашингтона и Њујорка, због неких боранија-држава.

Мирослав Лазански, војно-политички коментатор и новинар, о присаједињењу Крима Русији, „Да можда не“ РТС-а

Неко ко крши међународно право, а нису САД

Барак Обама Основни принципи који регулишу односе између народа у Европи и широм света морају бити потврђени у 21. веку. То укључује поштовање суверенитета и територијалног интегритета – идеју да нације не прекрајају границе, или доносе одлуке на штету својих суседа, зато што су веће или моћније.

Барак Обама, председник САД, о увођењу неких санкција Русији због припајања Крима, Б92

Љубав и идеологија на старој адреси

Александар Поповић Вероватно смо пали, јер смо паду склони били. Што би рекао Черчил, ово је тек крај почетка. Верујем у будућност ДСС, јер ми имамо идеологију. Са идеологијом је као са љубављу – ако некога волите 20. децембра, волите га и 20. марта.

Александар Поповић, заменик председника ДСС, о неуспеху на парламентарним изборима, „Један на један“ РТВ-а

Виц о Суљи и Расиму

Расим Љајић Сулејман Угљанин [СДА] је целу изборну кампању водио против Александра Вучића и говорио како сам се ја удружио са четницима који су убијали Бошњаке по Санџаку. Нећу седети у влади у којој буде Угљанин, нити желим да седим у истој просторији са њим. Ја имам образ и част.

Расим Љајић, председник СДПС и коалициони партнер СНС, „Данас“