Добра бити неће

Саша Јанковић Политичка убиства се не врши метком, већ новинским насловима. Из таблоидизације медија ушли смо у таблоидизацију државе, а следећи корак је анархија - претње са одређених сајтова ће почети да се остварују, а људи ће гањати моткама по улици све нас које виде на малим екранима. Не можемо да се понашамо као да је Србији загарантовано да ће да постоји, да ће доћи инвестиције јер смо паметни и лепи.

Саша Јанковић, заштитник грађана, „Један на један“ РТВ-а

Кулирање (и дружење) у доба агресије

Марко Видојковић Одувек сам имао потребу да из овог суровог света одем на привремени одмор. То сам као тинејџер радио алкохолом и таблетама. Кад сам „провалио дување“, постао сам мање агресиван, отклањао блокаду у креативном раду. „Вутра“ је супер ствар да „искулираш“, и да гомилу будала и стоку око тебе, који су у већини, некако доживиш као људска бића.

Марко Видојковић, писац, о некадашњем „рекреативном коришћењу марихуане“, „Да можда не“ РТС-а

На крову света

Предраг Симић Имати свог човека на челу Уједињених нација био би џекпот за Србију.

Предраг Симић, професор ФПН и дипломата, о месту генералног секретара УН, „Шта радите, бре?“ РТС-а

(Политички) гледалац са јефтинијом улазницом

Ивица Дачић Нисам ја Борис Тадић па да нећу да уђем у владу, ако неко други уђе у владу. Ко њега уопште пита? Није он победио па да условљава. То је веома нескромно, изгледа као Лажни цар Шћепан Мали - као ми смо победили, па сада условљамао СНС.

Ивица Дачић, председник СПС и премијер у техничком мандату, у Јагодини, „Танјуг“

(Генерални) васељенски секретар

Александар Вучић Господин Тадић ниједног момента није поменуо Генералну с... не разумем се у те светске титуле. Председник света, секретар света... директор васколиког Космоса и Универзума.

Александар Вучић, председник СНС, о могућности да Борис Тадић буде кандидат за генералног секретара УН, „Шта радите, бре?“ РТС-а