Буди Бог с њим

Александар Тијанић Милошевић зна да је ослобођен земаљских закона и да за њега важе само историјски закони. Бог за њега није надлежан, јер у њега не верује и сматра га колегом; странци му не могу ништа, а Срби му ништа не смеју.

Александар Тијанић, колумниста, бањалучке "Независне новине"

Милошевићевске муке

Милорад Весић Циници кажу да је Милошевић на најтежим мукама када му се у кабинету појави неуморни Бакочевић са реченицом: Председниче, ја бих нешто радио.

Милорад Весић, новинар, "Репортер"

Призови Р ради (сопственог) уморства

Драгољуб Жарковић Час је за изборе, мирно разрешавање политичког спора око квалитета живота и квалитета наше будућности. Да имам авионску карту за Колумбију, и ја бих поменуо Румунију.

Драгољуб Жарковић, директор "Времена"

Деобе

Изјаве.нет Војислав Шешељ дели Велику Србију, а боље би било да је, као потпредседник Владе, поделио пензије, дечије додатке и плате.

Даница Митковић, председник Синдиката пензионера Београда, на пензионерском протесту

Побуна на броду Србија

Горан Марковић Имамо једну сасвим оригиналну и аутентичну терористичку власт, и неоригиналну и неделотворну побуну против такве власти. Права побуна имала би своје праве вође и ја бих пре корачао иза оног Макија из Ваљева, или за оним техничарем из Лесковца...

Горан Марковић, режисер, "НИН"

"Ми смо мале Клинтоновке"

Изјаве.нет НАТО наставља политичко-медијску агресију на Југославију преко поткупљених тзв. независних медија и 'Гонзалес политичких партија', којима више одговара термин 'Клинтоновке'.

Живота Ђорђевић, члан Дирекције ЈУЛ-а, "Бета"

Сви смо ми помало... педери

Изјаве.нет После револуционарног открића да су странке у Србији у ствари разноврсне фракције геј-покрета који, у својој владавини светом, није заобишао ни ово подручје, долазимо до парадоксалног закључка да је тамо где смо се најмање надали он и најснажнији: наша република је једина на свет у којој хомосексуална мањина у ствари већина, а 'небеска земља' заправо постаје Аркадија у изворном смислу те речи - обећана земља уживања и бескрајне среће, ексклузивни, политички коректан Рајски врт за лезбејке и геј-мушкарце.

Душан Маљковић, лични став у листу "Данас"

Vukago hope

Вук Драшковић У Србији су била два политичка мртваца - један је био режим Милошевића, а други је био Савез за промене, односно лидер тог СЗП, који је био практично мртав због чињенице што је за време агресије напустио Србију. Ускоро открити једна велика превара да је један политички мртвац у опозицији, да би себе оживео, заправо давао вештачко дисање другом политичком мртвацу да би и њега оживео.

Вук Драшковић, председник немаргиналног СПО-а, "Блиц"

О пристојним понудама које се не одбијају

Жељко Цвијановић Онда је прво Ђинђићу објашњено да он јесте симпатичан младић, али да то није довољно да би Вашингтон инвестирао у њега. Потом је понуда која се не може одбити стигла и Вука Драшковића. У шокантном тексту, у коме има више склоности за теорију завере него у свим послератним саопштењима Шешељевих радикала, Њујорк тајмс тврди да је цела понуда Вуку стала у три слова: Хаг. Запрећено му је, дакле, Ђинђићу такође, и српска опозиција се, бар тако изгледа, ујединила против Милошевића.

Жељко Цвијановић, новинар "Репортера"

Карлобаг-Вировитица-Огулин-Пријепоље

Томислав Николић Уколико би се Црна Гора отцепила, дошло би до пресељавања становништва. Срби из Црне Горе би се преселили у Србију, а Муслимани из Рашке области прећи ће у Црну Гору. За годину или две Црна Гора ће бити исламска држава, а тада ни Мила Ђукановића неће бити у тој држави.

Томислав Николић, потпредседник Савезне владе и СРС-а, јагодинска "Палма плус"

Енергија са извора власти

Драган Томић Енергија књиге, односно књиге на бензин, се показала као својеврсна добитна комбинација. Јер, показало се да и књиге могу ићи на бензин.

Драган Томић, између осталог и директор "Југопетрола", на Сајму књига