Кад мандатара ухвате несаница и скрибоманија

Александар Вучић Мој експозе није сасвим готов, највећим делом јесте, напорно сам радио на њему, те сада имам слатке муке да скратим 450 страна и смањим експозе, јер би било немогуће да то прочитам. Видећемо, можда и не скратимо.

Александар Вучић, мандатар за састав Владе Србије и председник СНС-а, на конференцији за медије, Б92

Изазивач у категорији Вучић

Марко Сомборац Ово је највећа изложба у новијој историји. Нисам имао овакву ни за време Тита, а у односу на претходну изложбу коју сам имао на Калемегдану, забележен је и раст од 33 одсто, јер је она претходна била на 15, а ова сада је постављена на 20 паноа. То је раст од чак 33 одсто, по чему смо први, не само у региону, него у Европи. Ни у Немачкој нема уметника који може да се похвали толиким растом.

Марко Сомборац, стрип цртач, отварајући изложбу у Кнез Михаиловој у Београду поводом деценије рада за „Блиц“, „Блиц“/„bizlife.rs“

Јункер прашта (издају), мали Морис не

Жан-Клод Јункер Свој нотес зовем „мали Морис“. Ту већ 30 година прибележавам кад ме неко изда. Нисам злопамтило и нотес не садржи много имена, зато што ме људи ретко издају. Назив нотеса долази из немачке фразе „огорченост малог Мориса“. У Луксембургу бих, кад ме неко иритира, рекао – пази, чека те „мали Морис“!

Жан-Клод Јункер, председник Европске комисије, за белгијски дневни лист „Соар“, РТС