Ако једном сретнеш Северину, ти јој реци...

Ако једном сретнеш Северину, ти јој реци... Северина можда то и не зна, али ја се будим с њом. Волим да слушам Северину, има неколико сјајних песама. Нисам је никада срео, али упознао сам њену сестру која живи у Београду.

Борис Тадић, председник Србије, загребачки "Јутарњи лист"

Постојимо одувек, тлаче нас више деценија

Муамер Зукорлић Интернационализација проблема у Санџаку неопходна због односа режима према Бошњацима и да се не би поновили слични проблеми као у Босни и на Косову. Бошњацима београдски режим наноси вишедеценијску неправду, свијетла тачка је само двогодишња владавина покојног премијера Ђинђића.

Муамер Зукорлић, главни муфтија Исламске заједнице у Србији, ТВ "Ал џазира"

Чувар владе у посткризном периоду

Мирко Цветковић Србија се налази у посткризном економском тренутку, што значи да је криза иза нас, да се јављају позитивне стопе раста бруто домаћег производа, али да тај опоравак још није довољан јер грађани не осећају знатнији напредак у односу на период иза нас.

Мирко Цветковић, премијер Србије, "Танјуг"

Неаутохтони прогнаници да плате одштету

Дражен Келеминец Срби у Хрватској имају већа права од Хрвата, међу којима су и право на говор мржње и вређање рата и хрватских бранитеља. ЕУ је упутила ултиматум Хрватској да мора да врати и збрине све Србе, од станова до пензија, уместо да их натера да плате ратну одштету Хрватској која се обновила сама без туђе помоћи.

Дражен Келеминец, председник Аутохтоне хрватске странке права, загребачки "Хрватски лист"