Хватање, лажи и видео-траке

Ивана Буха На мојој промоцији се није догодио инцидент већ скандал! Ту се нашла новинарка која је мог супруга хватала за ку*ац, покушавала да га пољуби и набацивала му се док сам ја била на бини и певала. Она је свом камерману отела камеру и почела да снима мог супруга. Одузета јој је касета и код мене је. Могу да вам пустим да видите, мене на снимку нема уопште, а дошла је на моју промоцију. Дакле, Љубиша није поломио камеру.

Ивана Буха, новопечена певачица и супруга Љубише Бухе Чумета, "Ало!"

Интернет избеглица

Војислав Шешељ Мене можете да убијете, али мој сајт не можете уништити. Ако секретаријат настави да шаље налоге дистибутерима да ми обарају сајт, наћи ћу дистрибутера код својих великих пријатеља севернокорејског лидера Ким Џонг Ила, иранског председника Махмуда Ахмадинеџада и венецуеланског председника Уга Чавеза.

Војислав Шешељ, у судници Хашког трибунала, "Танјуг"

(О)чајанка

Верица Калановић Број оних који би са Млађом радо пили чај већи је од његове љубави према чају. Испијање чаја за озбиљне људе свакако нема никакву политичку тежину. О изборима и коалицијама ћемо разговарати када за то дође време. У међувремену ће се видети ко је "чија шољица чаја".

Верица Калановић, потпредседник Г17 плус, на констатацију да се "стиче утисак да Млађан Динкић може да пије чај само са Чедомиром Јовановићем", "Прес"