Што је (скоро) џабе и Богу и народу је драго

Зорана Михајловић Српска напредна странка ће оног момента када добије поверење грађана Србије и формира владу свакако омогућити ниже цене електричне енергије и то за двадесет процената у односу на оне које су данас, односно омогућиће цене које су на нивоу пре економске кризе. [...] Ми ћемо се заложити за мораторијум цена и осталих енергената с обзиром на то да ће Србију још дуго потресати тешка економска криза.

Зорана Михајловић, потпредседница СНС, на конференцији за медије

Ништа без 16 хиљада (српских) полицајаца по становнику

Вељко Мијаиловић Српска полиција, да је у Британији, никад не би дозволила нереде таквих размера. Око 6.000 полицајаца за један милионски град као што је Лондон, то је смешно. Ми бисмо ово решили за дан. Они нису очекивали да овако нешто може и код њих да се догоди.

Вељко Мијаиловић, председник Полицијског синдиката Србије, изјавио је за Прес

ЕУ без Европљана и Србија без Срба

Небојша Човић Није праведно да одсечете духовни стуб српском народу и тиме пробате да му узмете душу. Ко каже да сутра нећемо причати о Санџаку, Војводини... Србија је потпуно јасна, чак и превише искрена на свом путу ка ЕУ и то није спорно, али биће спорно ако Србија уђе у ЕУ, а да Срба или земље Србије готово не буде. Ако Срби треба да улазе у ЕУ као војвођанска или шумадијска варијанта...

Небојша Човић, бивши потпредседник Владе Србије задужен за Косово и Метохију, "Ало!"