Дневна доза 467 15. мај 2012.

Губитак потенцијала предизборним таласањем

Владимир Тодорић Тврдњама о наводним манипулацијама изборним резултатима [Тома] Николић покушава да исталаса јавно мњење и промени природан ток између првог и другог круга председничких избора. Можда је превише грубо, али сматрам да је Николић човек који нема шта да изгуби, може да уложи и већи улог, заоштри ситуацију и учини је доста опаснијом. [...] Постоји серија изјава или потеза које би он желео да заборави, а то показује један забрињавајући начин доношења одлука. То је повезано и са питањем личне каријере и немогућношћу да оствари потенцијал, [...] који неће успети да оствари ни после ових, трећих председничких избора на којима учествује.

Владимир Тодорић, директор Центра за нову политику, коментаришући предизборну политичку атмосферу и потписани коалициони споразум ДС-СПС, "Хоћу да знам" на ТВ "Б92"
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.